15 روش تقویت مهارت رایتنیگ در خانه

تقویت رایتینگ در خانه
4.4
(9)

این 15 روش تقویت مهارت رایتینگ در خانه را بخوانید،اگر می‌خواهید مهارت‌های نوشتاری انگلیسی خود را بهبود بخشید. این نکات به شما کمک می‌کند در نوشتن احساس اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

1- اصول اولیه را فراموش نکنید!

قبل از شروع به نوشتن یک متن، حداقل به درک متوسطی از اصول اولیه نوشتن نیاز دارید. این بدان معنا نیست که شما باید در یک دوره معتبر نویسندگی خلاق در بهترین مکان ثبت‌نام کنید، اما باید اصول دستور زبان و املا را بدانید. هر کسی برای تقویت مهارت رایتینگ خود باید یک نسخه از کتاب «عناصر سبک» (The Elements of Style) نوشته استرانک اند وایت را در قفسه کتاب خود داشته باشد. کتاب کوچک اما ارزشمند یکی از جامع‌ترین منابع در مورد استفاده صحیح از دستور زبان و دیگر موضوعات مفید است. برای منابع آنلاین سریع و آسان، نیز می‌توانید از Grammar Girl و البته Merriam Webster استفاده کنید.

2- طوری بنویسید که انگار شغل‌تان نوشتن است!

اگر می‌خواهید در کاری بهتر شوید، باید تمرین کنید و نوشتن نیز از این قاعده مستثنی نیست. متاسفانه، راهی وجود ندارد که بتواند مهارت‌های رایتینگ شما را به طور شگفت‌انگیزی در یک شب تقویت کند. حتی بااستعدادترین نویسندگان مجبور بودند مهارت خود را در طی سالیان طولانی یاد بگیرند. برای تقویت مهارت رایتینگ در خانه، نوشتن به طور منظم نه تنها ترس شما از صفحه خالی را کاهش می‌دهد ، بلکه به شما در ایجاد یک سبک منحصر به فرد نیز کمک می‌کند. بنابراین، حتی اگر کسی آن را نخواند، به نوشتن ادامه دهید. تمرین کامل‌کننده همه چیز است.

3- تا جایی که می‌توانید بخوانید

همانطور که می‌دانید گوش دادن ارتباط تنگاتنگی با صحبت کردن دارد، خواندن ارتباط تنگاتنگی با نوشتن دارد. بنابراین یکی از روش های تقویت مهارت رایتنیگ در خانه این است؛ تا جایی که می‌توانید بخوانید! خواندن به شما کمک می‌کند، واژگان، دستور زبان و ساختار جملات خود را بهبود ببخشید. همچنین به شما نشان دهد که راه‌های مختلفی برای انتقال ایده‌ها وجود دارد. به عنوان مثال، اگر شما نیاز به نوشتن معرفی نامه یا همان کاور لتر برای دانشگاه دارید، یک گزینه ایده‌ال این است که برخی از شرح حال‌ها یا زندگی‌نامه‌ها یا توصیف مکان‌ها را از کتاب‌ها، مجلات، بروشورها، اینترنت یا هر منبع دیگری بخوانید. پس از خواندن، می‌توانید درباره بنویسید.

تقویت مهارت رایتینگ در خانه

حتما بخوانید: 20 روش عالی برای تقویت مهارت اسپیکینگ در خانه

4- یک پارتنر نگارش پیدا کنید!

یکی از 15 روش تقویت مهارت رایتینگ در خانه این است که یک پارتنر نوشتن برای خودتان پیدا کنید. اگر در یک شرکت کار می‌کنید، می‌توانید با همکار خود این کار را انجام دهید. اگر هم در میان دوستان خود کسی را سراغ دارید حتما از این گزینه غافل نشوید. بسیار خوب است که حداقل یک نفر دیگر در فکر این باشد که چگونه می‌تواند نویسنده بهتری شود. این کار ایده‌ها و انگیزه شما را دوچندان می‌کند. اگرچه نوشتن معمولا به عنوان یک فعالیت انفرادی در نظر گرفته می‌شود، اما بهترین نویسندگان می‌دانند چه موقع زمان بازخورد است. پارتنر نویسندگی شما می‌تواند اشتباهات‌تان را اصلاح کند.

5- گرامر خود را تقویت کنید

همواره از یک فرهنگ لغات استفاده کنید تا معنای کلمات و متضاد و مترادف را بیاموزید. حتی اگر مجبور نیستید گرامر بخوانید، یا تمرینات گرامری انجام دهید، نوشتن به بهبود زبان انگلیسی بسیار کمک می‌کند. همچنین، به یاد داشته باشید گرامر هنگام نوشتن مهمتر از زمانی است که صحبت می‌کنید. هنگام نگارش باید رسمی‌تر و ساختارمندتر باشد. این یکی از 15 روش تقویت مهارت رایتینگ در خانه است. یادگیری هر چه بهتر گرامر باعث می‌شود تا با متن نگارش شده شما با قاعده به نظر برسد و سطح زبان‌تان را بالاتر نشان دهد.

6- قبل و بعد از نوشتن املای خود را بررسی کنید

وقتی چیزی را که پر از اشتباهات املایی است به زبان خود می‌خوانید چه احساسی دارید؟ غلط املایی می‌تواند متن هر خواننده‌ای را خراب کند. ما عموما برای دیگران می‌نویسیم تا آنها بخوانند. اینکه متن شما غلط املایی داشته باشد و تعداد آن هم کم نباشد، می‌تواند نشان‌دهنده ضعف زبان‌تان باشد. به ویژه اگر به دنبال اخذ پذیرش از دانشگاه یا گرفتن یک بورسیه تحصیلی هستید، این امر می‌تواند نگران‌کننده باشد.

7- یک دفتر خاطرات به زبان انگلیسی داشته باشید

داشتن یک دفتر خاطرات باعث می‌شود، هر روز بنویسید. تمرین به طور حتم باعث تقویت مهارت رایتینگ شما در خانه می‌شود. داشتن دفتر خاطرات تا نوشتن را به یک فعالیت معمول تبدیل کنید. علاوه بر این، شما در حال «نوشتن برای خودتان» هستید، بنابراین حس بهتری خواهید داشت. نیازی به نوشتن جملات مفصل ندارید، می‌توانید آنها را تا آنجا که می‌خواهید ساده نگه دارید.

تقویت مهارت رایتینگ در خانه

حتما بخوانید: همه چیز درباره آزمون آیلتس

8- بیاموزید چگونه جملات پیچیده‌تری بسازید

در زبان انگلیسی پنج ساختار اساسی جمله اصلی وجود دارد. سعی کنید ابتدا با جملات ساده شروع کنید. این یکی از بهترین روش های تقویت مهارت رایتینگ در خانه است. پس از تسلط بر جملات ساده، آن را به جملات مرکب و پیچیده‌تر تبدیل کنید. هرچه بتوانید در نگارش خود حرفه‌ای‌تر به نظر برسید، نشان‌دهنده مهارت‌های بالای زبان شماست. همچنین تاثیر بیشتری روی مخاطب دارد.

9- نحوه سازماندهی پاراگراف را بیاموزید

یک راه مفید برای بهبود مهارت های نوشتاری انگلیسی این است که پاراگراف‌های خود را با یک جمله موضوعی شروع کنید. یعنی جمله‌ای که توضیح می‌دهد در مورد چه چیزی می‌خواهید بنویسید. با جملات توضیحی ادامه دهید، یعنی جملاتی که اطلاعات بیشتری در مورد موضوع ارائه می‌دهند. با یک نتیجه‌گیری به پایان برسانید، یعنی به طور خلاصه‌ای از ایده‌های توسعه‌یافته در بدنه پاراگراف را بنویسید. بیاموزید که چگونه بین پاراگراف‌ها منتقل شوید تا روابط بین ایده‌ها را علامت‌گذاری کنید.

10- یک طرح کلی بنویسید

یکی از دیگر روش های تقویت مهارت رایتینگ در خانه این است که یک طرح کلی بنویسید. اما چگونه؟ حتی در نوشته‌های بسیار ساده زبان انگلیسی شما باید نوعی سازمان را حفظ کنید تا پیام مورد نظرتان را به صورت منظم منتقل کنید. روش‌های مختلفی برای نوشتن طرح کلی وجود دارد و اینها به نحوه سازماندهی مسائل در ذهن شما ارتباط دارد. هرچقدر طرح کلی شما سازمان‌یافته‌تر باشد، متن شما بهتر به نظر می‌رسد. همچنین می‌تواند خواننده را جذب کند.

11- متن‌تان را به دیگران بدهید، تا بخوانند

هر کسی که در زبان انگلیسی تبحر دارد، می‌تواند متن شما را بخواند. از معلم زبان انگلیسی خود در کلاس زبان، معلم خصوصی و یا اطرافیان و دوستان‌تان بخواهید متن شما را بخوانند. به این ترتیب، هر اشتباهی را که در گرامر یا املا مرتکب شده‌اید یا به نحوه تنظیم متن پاراگراف شما مربوط می‌شود، تصحیح خواهد شد.
نوشتن به زبان انگلیسی واقعا چیزی نیست که بتوانید بلافاصله به آن برسید، اما با کار سخت، کارآمد و پیشرفت تدریجی، قطعا به دست می‌آید. شروع کنید به نوشتن جملات بسیار ساده و سپس این چالش را برای نوشتن جملات پیچیده‌تر ادامه دهید. فقط امتحان کنید!

تقویت مهارت رایتینگ در خانه

حتما بخوانید: انواع آزمون TOEFL و نحوه برگزاری آن

12- قبول کنید که اولین نوشته‌ها معمولا افتضاح هستند!

بهترین نویسندگان آن را بسیار ساده جلوه می‌دهند. پس از خواندن یک پست عالی، تصور می‌کنید وبلاگ‌نویسان بدون زحمت پست‌های باورنکردنی را با حداقل تلاش نوشته‌اند. یا به راحتی بقیه روز در خواندن کتاب‌هایشان در یک کافه دنج به سر می‌برند. اما باید بدانید که تقویت مهارت رایتینگ به راحتی شکل نمی‌گیرد. اولین نوشته‌ها معمولا همیشه افتضاح هستند و این اشکالی ندارد. اگر در اولین تلاش‌تان شاهکاری خلق نکردید، خود سرزنش نکنید. کافی است ابتدا ایده‌های خود را روی کاغذ بیاورید، سپس برگردید و شروع به ویرایش کنید. نوشتن یک فرایند تکراری است و حتی بهترین نویسندگان مجبورند زمان زیادی را نگارش مجدد کنند.

13- کلمات غیرضروری را حذف کنید

یکی دیگر از اشتباهات رایج نوشتن این است که نباید برخی کلمات و یا جملات در قالب‌های مختلف تکرار کنید.  یا جمله را بیش از اندازه طولانی بنویسید. در بسیاری از موارد، جملات کوتاه‌تر می‌توانند اثر بیشتری داشته باشند. کوتاه‌ترین داستان جهان تنها شش کلمه دارد! بله درست شنیدید تنها شش کلمه و توسط توسط ارنست همینگوی نوشته شده است. در این داستان آمده است: «برای فروش: کفش بچه‌، هرگز پوشیده نشده.» قدرت این شش کلمه نشان می‌دهد که اختصار می‌تواند یک ابزار قدرتمند در هنگام نوشتن باشد. لازم نیست که هر جمله‌ای بیش از حد مورد استفاده قرار گیرد.

14- تحقیق کنید

سعی کنید خودتان بنویسید. اینکه مطالب و نوشته‌های دیگران را بخوانید، خوب است. اما عین آنها ننویسید. این کار هیچ اعتباری به نوشته شما نمی‌دهد. اگر برای یک دانشگاه یک معرفی‌نامه می‌نویسید موارد مشابه زیادی را بخوانید. اما در پایان خودتان باشید و از شرایط خود بگویید. سعی کنید در نوشته‌تان سبک و انحصار داشته باشید. از گفتن افکار خود نهراسید. به راحتی آنچه را که در ذهن دارید، البته با گرامر درست، بدون غلط املایی، با جملات مختصر و در نهایت یک متن دارای طرح کلی بنویسید.

15- به یاد داشته باشید انجام دادن یک کار بهتر از انتظار برای تکامل است

باید برای نوشتن تا آنجا که می‌توانید وقت بگذارید. در نهایت باید کار خود را به طور کامل تصحیح و ویرایش کنید. با این حال، این بدان معنا نیست که شما باید هفته‌ها وقت بگذارید تا چیزی بنویسید. هیچ نوشته‌ای هرگز کامل نخواهد بود، باید بدانید چه زمانی وقت رها کردن آن است. با اعتماد به نفس بیشتر، بخش «نوشتن» آسان‌تر و سریع‌تر می‌شود. این 15 روش تقویت مهارت رایتینگ در خانه را امتحان کنید تا نتیجه خوبی از نگارش‌تان بگیرید.

حتما بخوانید: آزمون PTE چیست

تا چه مقدار این مطلب مفید بود؟

میزان ستاره دلخواه را کلیک کنید

میانگین 4.4 / 5. تعداد: 9

تاکنون امتیازی ثبت نشده

سوالات و نظرات خود را بنویسید