سایت در حال بروز رسانی می باشد و ممکن است برخی مطالب تکمیل نباشد از صبوری شما سپاسگزاریم.

هلدینگ راهکارهای انتخاب اول

مهاجرت به کشور
مؤسسه رصد و پایش چهره نگار سپندار

تفاوت جاب آفر و جاب سیکر ؛ 50 درصد مشکلات مهاجرتتونو حل کنید !

آنچه در این مطلب می خوانید

مطالب پربازدید

عکس یک مرد که داخل تبلت مشغول جستجو در اینترنت است
عکس مربوط به شهر لندن در انگلیس است که یکی از ساختمان های معروف شهر که ساعت هم دارد.
قوانین جدید جاب آفر آلمان
برای دریافت مشاوره رایگان این فرم را تکمیل کنید

مشاوره رایگان

تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

تفاوت جاب آفر و جاب سیکر را می دانید؟ آیا از این طریق می توان برای اخذ اقامت اقدام کرد؟ کدام یک برای افرادی که به نبال مهاجرت هستند مناسب تر است؟ آژانس مهاجرتی چهره نگار به بررسی مزایا و معایب هر یک به طور جداگانه پرداخته است، همراه ما باشید.

تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

جاب سیکر چیست ؟

جاب سیکر یا همان ویزای جست و جوی کار نوعی از روش‌های مهاجرت کاری است که در آن فرد برای یافت شغل مد نظر خود وارد خاک کشوری قصد می‌شود. یکی از کشورهایی که به افراد متقاضی کار این نوع ویزای کاری را ارائه می‌کند، کشور آلمان است که افراد می توانند با دریافت ویزا جست و جوی کار آلمان به این کشور سفر کنند. افرادی که دوست دارند در این کشور به کاری مشغول باشند، اگر نتوانند از طریق موسسات کاریابی شغلی مناسب پیدا کنند، می‌توانند به مدت محدودی (حداکثر ۶ ماه) در این کشور اقامت داشته و به پیدا کردن شغل مشغول شوند.

پاسپورت آلمان - تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

توجه داشته باشید که اخذ ویزای جاب سیکر به معنای اجازه اقامت و کار در کشور مد نظرتان نیست، بلکه شما تنها می‌توانید با استفاده از آن برای پیدا کردن شغل اقدام نمایید. اگر قصد دارید که از طریق ویزای جاب سیکر اقدام به مهاجرت کاری نمایید، باید این شرایط را دارا باشید:

  1. ارائه مدارک مبنی بر تمکن مالی
  2. گواهی عدم سوء سابقه
  3. داشتن مهارت و تخصص بالا در زمینه‌ای خاص
  4. آشنایی و یا تسلط به زبان انگلیسی و یا رسمی کشوری که قصد مهاجرت دارید
  5. داشتن مدارک تحصیلی معتبر
  6. داشتن پاسپورت معتبر
  7. مدارک شناسایی معتبر و قانونی
  8. داشتن دعوت به همکاری از یک کارفرمای معتبر

مراحل اخذ جاب سیکر

برای این که بتوانید جاب سیکر به دست آورید، ابتدا باید به سفارت کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید، مراجعه نمایید. سپس با ارائه مدارک تعیین شده از سمت سفارت و یا کنسول گری و شرکت در یک مصاحبه حضوری در صورت صلاح دید مسئولین مربوطه به شما ویزای جاب سیکر داده خواهد شد.

با اخذ این ویزا می‌توانید وارد کشور مد نظرتان مثلا آلمان شوید و شروع به پیدا کردن یک شغل مناسب نمایید. بعد از این که توانستید شغل مد نظرتان را پیدا کنید، باید به اداره مهاجرت این کشور مراجعه کرده و اعلام نمایید که موفق به پیدا کردن شغل شده‌اید. سپس با طی کردن برخی مراحل به شما اجازه کار و موقت داده خواهد شد تا مشغول به کار شوید.

ویزای پزشکی - تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

جاب آفر چیست ؟

یکی دیگر از روش‌هایی که در مهاجرت کاری حتما به کارتان خواهد آمد، جاب آفر یا همان پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرمای خارجی ساکن در کشور مد نظرتان است. در این روش مهاجرتی شما با یک کارفرما در کشوری که قصد مهاجرت کاری به آن دارید، ارتباط برقرار می‌کنید.

در این میان شما باید تمامی مدارک شغلی و رزومه کاری خود اعم از مهارت‌ها، آشنایی به زبان کشور، سابقه کار و … را تحویل کارفرمای خود دهید. سپس او می‌تواند درخواست نامه‌ای تنظیم کرده و تحویل مراجع قانونی کشور مد نظر دهد. این درخواست نامه به این معنی است که کارفرما به توانایی شما در آن کشور نیاز مبرم داشته و دولت نیز به شما اجازه ورود و کار خواهد داد. لازم به ذکر است که همانند ویزا جاب سیکر، جاب آفر آلمان هم محبوبیت زیادی دارد.

برای این که بتوانید از طریق روش جاب آفر استفاده کنید و مهاجرت کاری داشته باشید، باید این شرایط را محیا نمایید:

  1. عدم سوء سابقه
  2. داشتن پاسپورت معتبر
  3. داشتن تمکن مالی (در برخی از کشورها)
  4. آشنایی به زبان رسمی خود کشور و یا دیگر زبان‌های بین المللی
  5. داشته سابقه کار (در هر کشوری متفاوت است)
  6. داشتن بیمه نامه و سلامت بدنی کامل
  7. داشتن مدرک تحصیلی
  8. مهارت و تخصص بالا در زمینه مورد نظر

مراحل اخذ جاب آفر

برای این منظور نیز باید در بنگاه‌های کاریابی، سایت‌ها، روزنامه و دیگر منابع معتبر به دنبال شغل باشید. بعد از این که شغل مد نظرتان را پیدا کردید، با کارفرمای خود ارتباط برقرار کرده و با ارائه برخی مدارک مثل رزومه کاری، میزان تحصیلات و … شغل را به دست آورید. بعد از با موفقیت سپری شدن این مرحله، کارفرمای شما باید تقاضانامه‌ای مبنی بر این که به مهارت و تخصص شما نیاز دارد، تنظیم کرده و تحویل اداره مهاجرت دهد.

بعد از بررسی‌های انجام شده توسط این موسسات و سازمان‌ها در صورت صلاحدید به شما ویزای کار و اقامت اعطا خواهد شد تا بتوانید در شغلی که پیدا کرده‌اید، مشغول به کار شوید.

جاب آفر - تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

تفاوت جاب سیکر و جاب آفر چیست ؟

همان طور که ملاحظه کردید، جاب سیکر و جاب آفر به صورت کلی تفاوت‌های ساختاری بسیار زیادی با هم دارند. هر کشوری بر اساس قوانین که دارد، یک و یا هر دو این روش‌ها را برای مهاجرت کاری افراد متقاضی قبول می‌کند.

اصلی ترین تفاوت جاب سیکر و جاب آفر را هم می‌توان این گونه بیان کرد:

در سیستم جاب سیکر شما نیاز دارید که وارد کشور مد نظر خود شوید و اقدام به پیدا کردن شغل مناسب خود کنید. در سیستم جاب آفر نیز با توجه به مهارت و تخصصی که دارید، با یک کارفرمای خارجی ارتباط برقرار کرده و اقدام به گرفتن درخواست نامه خواهید کرد.

برخی کشورها مثل آلمان هر دوی این روش‌های مهاجرت کاری را قبول دارند، اما کشوری مثل امارات تنها در صورتی اجازه کار به شما می‌دهد که از طرف یک کارفرمای اماراتی پیشنهاد شغلی دریافت کنید. به همین دلیل بهتر است قبل از این که اقدام به مهاجرت کاری به کشوری که دوست دارید بکنید، قبل از همه از این موارد اطلاع داشته باشید تا در آینده دچار مشکل خاصی نشوید.

جاب سیکر یا جاب آفر ؟

با تفاوت جاب سیکر و جاب آفر در بخش قبل آشنا شدید. حال موردی که وجود دارد این است: جاب آفر یا جاب سیکر؟ کدام برای شما مناسب است؟

در پاسخ به این سوال باید خدمتتان عرض نماییم؛ کشوری که قصد مهاجرت کاری به آن را دارید، در این زمینه بیشتری تاثیر را دارد. چرا که هر کشوری با توجه به قوانینی که دارد، یک یا هر دو این روش‌ها را مورد قبول دارد. بعد از آن مهارت و تخصصی که دارید، می‌تواند در انتخاب جاب سیکر یا جاب آفر تاثیر داشته باشد. آن هم به این گونه است که در برخی از مشاغل مثل عمران و پزشکی و … استفاده از جاب سیکر بهتر جواب خواهد داد، چرا که موسسات عموما برای استخدام در این حوزه‌ها پیشنهادی ارائه نمی‌کنند. برای همین بهتر است به کشور مد نظر سفر داشته و خودتان به دنبال پیدا کردن شغل باشید.

به انتهای مقاله “تفاوت جاب سیکر و جاب آفر” رسیدیم. همان طور که بیان شد، شرایط و قوانین کشوری که قصد مهاجرت کاری به آن را دارید، در انتخاب هر یک از این روش‌ها بسیار تاثیر گذار است. از این رو ابتدا باید از قوانین اطلاع کسب نمایید و بعدا اقدامات لازم را انجام دهید.

ویزای کاری - تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

از آنجایی که هر کشوری برای مهاجرت کاری شرایط خاصی را تعیین می‌کند، باید با افراد آگاه و فعال در این زمینه مشورت نمایید تا اطلاعات درست در اختیارتان قرار گیرد. مشاوران زبده ما در کنار شما عزیزان هستند تا مدارک موردنیاز (مانند مدارک هویتی، تحصیلی، کاری، تمکن مالی، رزومه، انگیزه نامه و …) را آماده کرده و پرونده مهاجرتی خود را تکمیل کنید.

همچنین لحظه به لحظه راهنمای شما خواهیم بود تا مکاتبه شما با کارفرمای موردنظرتان با موفقیت انجام شود. پس از دریافت تاییدیه شغلی، در کنار شما خواهیم بود تا فرآیند اخذ ویزا و پیگیری کارهای سفارت به بهترین شکل ممکن طی شود و در نهایت، عازم کشور رویاهای خود شوید.

مزایای مهاجرت با جاب آفر

  • مهاجرت از طریق جاب آفر و ویزای کاری ارزانترین روش مهاجرت است.
  • در این روش متقاضی بعد از ورود به کشور مقصد بلافاصله مشغول به کار می شود و بنابراین پس از مهاجرت دغدغه مالی ندارد.
  • مهاجرت با جاب آفر فرصت اقامت طولانی مدت را در کشور مقصد فراهم می کند و امکان تبدیل ویزای کاری به اقامت دائم و سپس شهروندی وجود دارد.
  • امکان همراهی کل اعضای خانواده بعد از اخذ ویزای کار در این روش وجود دارد.
  • امکان کسب درآمد دلاری و ارزی برای متقاضی وجود دارد.
  • عدم نیاز به نمره ایلتس بالا (گرفتن جاب افر در برخی مشاغل و در برخی کشورها به ارائه مدرک زبان نیاز ندارد).
  • با اخذ پیشنهاد کار از یک کشور پیشرفته فرصت کار و زندگی در کشوری با سطح رفاهی بالا و زیرساخت های اقتصادی قوی را به دست می آورید.

ویزای کاری انگلیس - تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

هزینه مهاجرت از طریق جاب آفر

همانطور که گفتیم مهاجرت با جاب آفر یکی از ارانترین روش های مهاجرت است. اما باید بدانید که هیچ کدام از روش های مهاجرت رایگان نیستند. واقعیت این است که از هر روشی و برای هر کشوری که بخواهید اقدام کنید، مهاجرت هزینه دارد.

برای مهاجرت از طریق جاب آفر باید هزینه های زیر را در نظر داشته باشید:

  • هزینه خرید بلیط هواپیما
  • هزینه شرکت در مصاحبه با کارفرما در کشور مقصد (معمولا قسمت اول مصاحبه آنلاین است. اما در اکثر موارد شما به یک مصاحبه حضوری با کارفرما نیاز خواهید داشت).
  • پول کافی برای تامین هزینه های ماه اول زندگی در کشور مقصد.
  • اثبات تمکن مالی در مرحله دریافت ویزای کاری.

با توجه به کشور مقصد و برنامه مهاجرتی که از طریق آن اقدام کرده اید، حداقل تمکن مالی که باید برای دریافت ویزای کار به اداره مهاجرت نشان دهید متفاوت است. برای مثال این هزینه برای کشور کانادا 13213 دلار کانادا است.

  • هزینه ویزا

مهاجرت با جاب آفر دو مرحله دارد: مرحله اول گرفتن جاب آفر از کارفرما است و مرحله دوم گرفتن ویزای کاری از کشور مورد نظر است. هزینه دولتی دریافت ویزای کار در کشورهای مختلف فرق دارد و به مقصد شما بستگی دارد.

  • هزینه وکیل مهاجرت

داشتن وکیل برای گرفتن جاب آفر الزامی نیست. اما توصیه ما این است که از یک وکیل با تجربه و معتبر برای گرفتن جاب آفر و ویزای کاری کمک بگیرید. اگرچه داشتن وکیل هزینه دارد اما اگر مسیر مهاجرت کاری را با آزمون و خطا طی کنید، ضمن اینکه زمان زیادی را از دست می دهید ممکن است که در نهایت هزینه های اضافی بیشتری به شما تحمیل شود.

گرفتن اقامت کاری آلمان - تفاوت جاب آفر و جاب سیکر

بهترین سایت های کاریابی بین المللی

تعداد سایت های کاریابی بین المللی بسیار زیاد است. علاوه بر این هر کشور نیز سایت های کاریابی آنلاین خود را دارد. این سایت ها این امکان را فراهم می کنند که با توجه به تخصص، علایق و سایر شرایطی که برای شما مهم است شغل مورد نظر خود را پیدا کنید و با کارفرما به صورت آنلاین ارتباط برقرار کنید.

در ادامه تعدادی از بهترین سایت های کاریابی بین المللی را معرفی می کنیم:

  • سایت indeed.com
  • سایت linkedin.com
  • سایت career.jet
  • سایت careerbuilder.com
  • سایت idealist
  • سایت ceo worldwide
  • سایت linkUp

سوالات متداول

جاب سیکر یا همان ویزای جست و جوی کار نوعی از روش‌های مهاجرت کاری است که در آن فرد برای یافت شغل مد نظر خود وارد خاک کشوری قصد می‌شود.

جاب آفر یا همان پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرمای خارجی ساکن در کشور مد نظرتان است. در این روش مهاجرتی شما با یک کارفرما در کشوری که قصد مهاجرت کاری به آن دارید، ارتباط برقرار می‌کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
امتیاز دهید
5/5
آخرین بروز رسانی
28 مهر 1402
به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط

عکس یک مرد که داخل تبلت مشغول جستجو در اینترنت است
عکس مربوط به شهر لندن در انگلیس است که یکی از ساختمان های معروف شهر که ساعت هم دارد.
قوانین جدید جاب آفر آلمان
یه خانم که توی کتابخانه پشت سیستمش نشسته و کلی کتاب هم روی هم جلوی سیستمش هست- بهترین کشور برای آزمون آیلتس

اگر می‌دانید چه کشور و چه روشی مناسب شماست،
از میان بیش از ۱۶۰ روش موجود دست به انتخاب بزنید.